Vi programmerer og setter i drift egne KNX-installasjoner og vi samarbeider med installatører over hele landet om programmering, idriftsetting og feilsøking av denne type anlegg både i eneboliger og store næringsbygg.

KNX er ett åpent bussbasert styringssystem for styring av lys, varme og ventilasjon i bygg. Systemet kan benyttes i alt fra hytter, eneboliger til de største næringsbygg man kan tenke seg.

Det finnes mer enn 400 produsenter som leverer KNX-komponenter til det internasjonale markedet.  Dette gir oss et stort utvalg av komponenter, høy grad av fleksibilitet i installasjonen og enormt mange muligheter.

KNX er en international Standard for automatisering i bygg, ISO/IEC 14543-3. Ved hjelp av en felles verdensomspennende standard sikrer man at komponenter fra forskjellige leverandører kan snakke sammen og idriftsettes med ett og samme verktøy.

Vi setter gjerne opp fjernstyring og overvåkning av sentrale funksjoner i ditt bygg via applikasjoner på smarttelefon, skjermbrett, pc eller Panel PC.

Foss & Strande Elektro AS er både registrert KNX partner og SmartHjem-partner.

 

 

Skjermbilde_cam_Buvikstranda

Skjermbilde_relestyring_Buvikstranda

a02011_rel-a01751_5

a01718-a01718

LCD